Vi vill att det ska kännas tryggt när era anställda efterfrågar det dom behöver via Velory. Vi har därför utvecklat en funktion som gör att ni själva kan bestämma vad anställda ser och kan efterfråga via butiken.

Hur fungerar det?

I dagsläget ser alla anställda alla produkter i butiken oavsett om de har budgetar för produkterna eller inte. Med den här nya förändringen så kommer anställda enbart att se produkter som finns i kategorier de har budgetar för.

Låt oss säga att en anställd med budgetar för Datorer och Telefoner klickar sig in i butiken. Velory känner då direkt av vilka kategorier användaren har budgetar för och filtrerar därför bort alla produkter som inte är Datorer eller Telefoner. På så sätt får du full kontroll över vilka kategorier och produkter som en användare ska se.

För administratörer och användare utan budgetar fungerar allting precis som det gör idag.