Som anställd får du vanligtvis ett erbjudande om att välja hårdvara redan när du börjar på företaget. Du kan också när som helst efterfråga en ny hårdvaruenhet genom att gå in i butiken och utforska de produkter som finns tillgängliga.

Gå till Butiken

Det första du måste göra är att gå till Butiken när du är inloggad i Velory. Du hittar dit genom att klicka på "Butik" i navigeringsmenyn.

När du är i Butiken kan du klicka på "Läs mer"-knappen för att komma till detaljvyn för produkten. Här fyller du i sådant som bland annat lagringskapacitet, färg, och betalningsalternativ. När du är nöjd med dina val klickar du på "Förfråga produkt". Din förfrågan skickas då till din ansvarige chef som godkänner eller nekar inköpet.

Notera att månadskostnaden för den begärda enheten kan ligga utanför din tilldelade budget vilket då resulterar i ett löneavdrag på summan som överstiger budget. Om du har frågor om din budget eller hårdvara kan du kontakta din chef eller vår support.