I Butiken kan du och ditt företag på ett smidigt och strukturerat sätt köpa och hålla koll på all er hårdvara och mjukvara. Genom att ha dessa möjligheter i en och samma plattform får du en oöverträffad översikt över ditt företags IT-utrustning och utgifter.

Butiken fungerar som vilken onlinebutik som helst, med skillnaden att alla inköp automatiskt kopplas till ert Asset Management.

Så fungerar det

De produkter som syns i Butiken är de som för nuvarande är tillgängliga för ditt företag. För att välja vilka produkter som ska visas här kan du prata med din Velory-leverantör. Du hittar kontaktuppgifterna via Kontakt- och supportsidan i din Velory.

Du som administratör kan handla produkter i Butiken när ditt företag är i behov av det. Du hittar enkelt alla produkter som din Velory-leverantör har tillgängliggjort för dig genom att navigera mellan de olika kategorierna.

När du har valt ut de produkter som du vill inhandla kan du välja ett betalningsalternativ. Du kan välja mellan att betala hela beloppet direkt som en engångskostnad eller betala via finansiering. Finns det endast ett synligt alternativ beror det på att din Velory-leverantör har valt att endast ett alternativ ska vara tillgängligt.


Du kanske även vill läsa: