Yellow flowers white petals
Photo by Daiga Ellaby / Unsplash

Hej!

Innan vi hoppar rakt in i sillen sÄ tÀnkte vi fÄ ut lite uppdateringar till er som vi hoppas kommer göra er upplevelse i Velory Ànnu bÀttre Àn bÀttre!


Fritextsök i butiken!

Ni bör nu hitta ett alldeles nytt textfÀlt högst upp i högra hörnet i butikerna, skriv in namnet pÄ vad ni letar efter sÄ kommer vi visa en lista av sökresultat.

Vi hoppas att detta i kombination med vÄr nya katalogstruktur (som vi ju lanserade för nÄgra veckor sedan) kommer ge er ett mycket effektivare sÀtt att hitta vad ni letar efter i butiken!


FÄ bÀttre koll pÄ nyinköpt hÄrdvara

Det Àr nu möjligt att lÀgga till förnyelsedatum pÄ produkter som Àr köpta som kontant, detta gÀller just nu enbart pÄ produkter du köper via Velory nu och framÄt men vi kommer ocksÄ öppna upp detta för Àldre produkter köpta via Velory framöver.


Importera anvÀndare frÄn Google Workspace

Vi har utvecklat vÄra olika importstöd över en period och har nu stöd för Active Directory, Bamboo HR och Google Workspace vilket betyder att det Àr enklare Àn nÄgonsin att hÄlla anvÀndarna uppdaterade och i synk i Velory med resten av er organisation.

Om ni vill anvÀnda nÄgon av dessa integrationer hör av er sÄ hjÀlper vi er komma igÄng!


Visa endast relevanta priser och produkter i butiken

Vi vill att det ska kÀnnas tryggt att lÄta anstÀllda anvÀnda Velory, pga det jobbar vi hÄrt pÄ olika funktioner vi hoppas kommer kunna öka tryggheten.

Det Àr mÄnga som frÄgat varför alla prisförslag visas för anstÀllda i butiken, frÄn och med nÀsta vecka kommer anstÀllda enbart att se priser som stÀmmer överens med den policy de har. SÄ istÀllet för att visa 24 mÄnader, 36 mÄnader och kontant skulle de enbart se 24 mÄnader om de har det satt i sin budget policy.

Produkter som inte finns tillgÀngliga inom en anstÀllds förnyelsepolicy visas helt enkelt inte i butiken. Som administratör ser ni fortfarande alla priser och produkter.

Detta Àr som sagt ett omrÄde vi Àr vÀldigt mÄna om att förbÀttra sÄ vi hoppas kunna visa pÄ ytterligare förbÀttringar hÀr under sommaren.

Före: Alla prisförslag visas

Efter: Endast relevant prisförslag visas


Tills nÀsta gÄng önskar vi en fantastisk midsommar med mycket sol och bra vÀder! // Team Velory