Om du eller någon i ditt team lägger till utrustning utan att koppla den till en anställd  eller  ett utrymme så kommer den hårdvaran ligga som en enhet utan ägare. Du kan alltid i efterhand välja att koppla denna utrustning till en anställd eller ett utrymme. För att söka upp utrustningen går du till Asset Management -> Utrustning i Velory. Därefter klickar du på "Filtrera" som du kan se i högerkanten och klickar sedan i att du endast vill visa utrustning utan ägare.

För att tilldela en av enheterna som ännu inte har en ägare trycker du på de tre punkterna som du ser i högerspalten och välj "Redigera". Du kommer då få upp en vy där du kan tilldela enheten till en specifik person eller utrymme.

Du kanske även vill läsa: