Försäkring är vanligtvis ett krav från finansbolaget vid köp av finansierad hårdvara med ett restvärde. (Här kan du läsa mer om finansiering). Det finns vanligtvis några olika val som du kan göra för att välja den försäkring som passar just ditt företag. Faktorer som avgör vilken försäkring som är mest förmånlig för ditt företag är till exempel hur många enheter ni försäkrar, om ni själva vill stå risken för tidsbestämd värdeminskning och om ni föredrar att få skadade enheter utbytta eller reparerade.

Försäkring från finansbolag

Vid köp av finansierade produkter är det vanligt att försäkringsbolaget erbjuder en egen försäkring som tillägg i avtalet. Om du inte vet vad som gäller för just ditt köp, kontakta din återförsäljare och / eller det finansbolag som avser att finansiera er order.

AppleCare+

Ifall din Velory-leverantör erbjuder AppleCare+ så kan du välja det som din försäkring när dina anställda handlar Apple-produkter med möjlighet till AppleCare+ i Velory.

Egen försäkring

Ditt företag kan även använda företagets egen försäkring på finansierade produkter. Ifall ditt företag redan har en försäkring som ska omfatta produkter som finansieras i Velory, samt att ni har en överenskommelse på plats om detta med ert finansbolag, så välj alternativet "Egen försäkring enligt överenskommelse med finansbolag".

Om ditt företag redan har en försäkring som ska omfatta produkter som finansieras i Velory, men ni saknar överenskommelse för detta med finansbolaget så kontakta er Velory-leverantör för att få information om hur ni går tillväga för att ditt företag ska kunna använda en egen försäkring. Som del av den processen kan finansbolaget begära att ditt företag skickar försäkringsintyg och försäkringsbekräftelse till dem.

Övrigt om försäkringar

Fråga en administratör på ditt företag om du vill veta vilken försäkring som appliceras på de produkter ni finansierar genom Velory.

Försäkringskostnad

Försäkringskostnaden är inte alltid inkluderad i priset som visas i Velory. Kontakta din återförsäljare eller ditt finansbolag för mer information.