Om du är en administratör och vill skapa ett övergripande konto i Velory, där du kan hantera flera olika företag under ett och samma konto, så kan du skapa ett servicekonto. Med ett servicekonto har du tillgång till alla företag som du har registrerat under ditt servicekonto och du kan lägga till och ändra information om anställda och enheter, samt även lägga ordrar.

För att skapa ett servicekonto behöver du kontakta Velorys support.

Se en lista på alla dina företag
När ditt servicekonto är skapat så registreras automatiskt det företag ditt konto tillhör som ett företag inom servicekontot. Klicka på din profil längst upp i högra hörnet och klicka på Ändra företag. Här kan du se en lista på alla företag du har registrerat i ditt servicekonto.

Lägg till ett företag till ditt servicekonto
Om du vill lägga till ett företag kan du klicka på knappen Skapa företag.

Och fylla i de uppgifter som behövs: Företagsnamn, Organisationsnummer, Land.

Vill du skapa en order till dig själv? Inga problem! Då går du tillbaka till det företag ditt konto är registrerat på (där det står Din roll: Servicekonto). Du kommer endast ha en profil i det företag du är registrerat på, inte i de övriga företagen du har registrerat på ditt servicekonto.