Ett utrymme i Velory kan vara vilken typ av fysiskt rum eller förvaringsutrymme som helst. Om det exemplevis finns utrustning i ett konferensrum kan du koppla hårdvaran där till utrymmet i Velory för en tydlig överblick.

Som administratör kan du lägga till utrymmen i Velory genom att gå till översikten för utrymmen och välja "Lägg till utrymme". Därefter fyller du i namnet på det utrymme du vill skapa i Velory och klickar på "Skapa utrymme". När det är gjort kan du uppdatera utrymmet från översikten, koppla hårdvaruenheter till utrymmet och överblicka vad som finns i utrymmet genom detaljvyn.

Spana in videon nedan för att enkelt följa stegen för hur du skapar ett utrymme i Velory.