På Velory tycker vi säkerhet och användarvänlighet är centrala delar i vår produkt. Därför stödjer vi ett flertal olika alternativ när det gäller att koppla på SSO.

I dagsläget stödjer vi de vanligaste alternativen så som: Google, Azure, SalesForce, Okta, Auth0, One Login. Om din leverantör av SSO inte finns tillgänlig så är du välkommen att hör gärna av dig till oss. Då tar vi en titt och lägger även till just din leverantör.

Så funkar SSO

Med SSO konfigurerat kommer ni och era användare att kunna välja att logga in via den tjänst ni valt för SSO eller genom användarnamn / lösenord. I bilden nedan ser ni hur login-sidan ändrar sig när man konfigurerat SSO, i detta fall via Google.

Konfigurera SSO

För att komma igång måste din partner ha kopplat på SSO. När det är gjort hittar du SSO under sektionen "Integrationer" i Inställningar i Velory.

För att konfigurera SSO klickar du på den blå knappen och kommer då komma in i ett flöde som kommer hjälpa dig att komma igång.

Velory använder sig av WorkOS för SSO

Stäng av SSO

När du konfigurerat SSO kan du stänga av det genom att återigen gå in under Integrationer. Om SSO är påkopplat kommer du att se vilken tjänst som är konfigurerad samt en knapp för att omkonfigurera eller stänga av. När du klickar på knappen kommer du komma in i konfigureringsflödet och kan då klicka på "Reset"-knappen för att stänga av er SSO-koppling.