På gång / Kommande

Håll dig uppdaterad om vad som komma skall i Velory.

Planerat

Under utveckling

Senaste uppdateringarna

Importera data för anställda och enheter

Som administratör i Velory kan du enkelt importera data in till Velorys plattform, för att få överblick över anställda och/eller enheter inom bolaget. Du ser snabbt vilka olika enheter ni har inom företagen och vem som har vad. Tänk på att när du importerar datan så innebär det inte

Läs mer

Bestäm vad era anställda ser i butiken

Vi vill att det ska kännas tryggt när era anställda efterfrågar det dom behöver via Velory. Vi har därför utvecklat en funktion som gör att ni själva kan bestämma vad anställda ser och kan efterfråga via butiken. Hur fungerar det?I dagsläget ser alla anställda alla produkter i butiken oavsett

Läs mer

🚀 En uppdatering från Velory 🚀

Ny fritextsök, bättre hantering av priser i butiken för era anställda, användarimporter via Google och annat smått och gott.

Läs mer

En hel drös ny funktionalitet

Vi har varit upptagna här på Velory och har jobbat på ett gäng nya features som vi tror kommer göra det enklare att hantera användare och hårdvara i Velory. Förenkla återbeställning av produkt Vi har sett att det många gånger är samma produkter som beställs (då speciellt av administratörer), för

Läs mer

Lagerstatus

Nu har vi stöd för lagerstatus i Velory!

Läs mer